Despre noi

TaxeUK.comTaxeuk.com a pornit de la o idee, care a luat contur la sfarsitul anului 2008. Ideea initiala a fost sa ajutam romanii care lucrau temporar in Marea Britanie sa isi recupereze taxele platite in aceasta tara, fondatorul – Filip Barbacaru – fiind la randul lui unul din acei sezonieri romani. Acest fapt ne-a facut sa ne intelegem clientii mai usor, noi la randul nostru putandu-ne face intelesi intr-un limbaj simplu.

Inca de la inceput am preferat sa oferim un serviciu de calitate la un pret mic, compensand cu volume mari de dosare. Suntem compania cu cele mai mici preturi, dar si singura companie care NU percepe procent din suma recuperabila. Comisioanele noastre sunt fixe si transparente.

In 2019 implinim 11 ani de experienta in recuperarea taxelor din UK. Putem spune cu toata sinceritatea ca in prezent, suntem cei mai mari recuperatori de taxe din Marea Britanie pentru romani, procesand anual putin peste 9,000 de dosare pe an.


Filip Barbacaru – Fondatorul TaxeUK.com


A absolvit in 2008 Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in engleza) din cadrul ASE – Bucuresti.

Pe timpul vacantelor de vara intre 2005 si 2007 a practicat munca agricola la doua din fermele din Marea Britanie. Invata in aceasta tara etica muncii, care e complet diferita de cea din Romania. Tot in 2008 pune bazele primului sau proiect numit Global Tax Refund, care in prezent este o companie de contabilitate cu sediul in Wembley (Marea Britanie). A functionat ca si companie de recuperari de taxe pana in 2012, anul in care inaugureaza sucursala din Marea Britanie.

A absolvit in 2010 Masteratul “Managementul Proiectelor Internationale” (cu predare in engleza) al Facultatii de Relatii Internationale din cadrul ASE – Bucuresti.