Despre noi

TaxeUK.comTaxeuk.com a pornit de la o idee, care a luat contur la sfarsitul anului 2008. Ideea initiala a fost sa ajutam romanii care lucrau temporar in Marea Britanie sa isi recupereze taxele platite in aceasta tara, fondatorul – Filip Barbacaru – fiind la randul lui unul din acei sezonieri romani. Acest fapt ne-a facut sa ne intelegem clientii mai usor, noi la randul nostru putandu-ne face intelesi intr-un limbaj simplu.

Inca de la inceput am preferat sa oferim un serviciu de calitate la un pret mic, compensand cu volume mari de dosare. Suntem compania cu cele mai mici preturi, dar si singura companie care NU percepe procent din suma recuperabila. Comisioanele noastre sunt fixe si transparente.

In 2020 implinim 12 ani de experienta in recuperarea taxelor din UK. Putem spune cu toata sinceritatea ca in prezent, suntem cei mai mari recuperatori de taxe din Marea Britanie pentru romani, procesand anual putin peste 9,000 de dosare pe an.

Salut! Suntem TaxeUK, compania care se va ocupa de recuperarea taxelor tale.

Poti aplica pe cont propriu si sa pierzi de doua ori mai mult timp si sa constati intr-un final ca bancile din Romania NU mai accepta cecuri emise de HM Revenue & Customs SAU sa ne lasi pe noi sa te ajutam, fiind specializati in asa ceva de 13 ani.
Da! In 2021 am implinit 13 ani de cand facem multe familii din Romania mai fericite.

Nu ai de recuperat = Nu te costa nimic.

Costul serviciului de £50 se opreste din ce ai de recuperat si primesti banii in 8 saptamani direct in contul tau. Vezi tarifele competitiei.